Regel eenvoudig en snel een financiering voor uw klant

Word partner van Briqwise

Financieringen vanaf

€ 100.000,-

Bent u werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft u klanten die een vastgoedfinanciering nodig hebben van minimaal €  100.000,- ? Word dan een partner van Briqwise. Wij beschikken namelijk over een kwalitatief netwerk van investeerders die bereid zijn om dit vastgoed te financieren.

Waar traditionele geldverstrekkers lange en ingewikkelde procedures hanteren maakt Briqwise het makkelijk en is de doorlooptijd tot de financiering kort. Dit is wel zo fijn voor uw klanten.

  • Snelle afhandeling van de aanvraag
  • Aantrekkelijke fee
  • Bouw expertise op over alternatieve financieringen
Word partner van Briqwise

Snel en eenvoudig lenen

Via onze website vraagt u de financiering voor uw klant aan. Indien de aanvraag en de kwaliteit van het vastgoed aan onze criteria voldoen, nodigen we u en uw klant uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de financieringsvoorwaarden. Vervolgens presenteren we de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders.

Zodra een investeerder besluit om het vastgoed te financieren stellen wij de noodzakelijke documenten op en wordt er een afspraak bij de notaris gemaakt. In de meeste gevallen wordt al binnen twee weken na het plaatsen van een financieringsaanvraag de lening door de notaris uitbetaald.

Zo gaan we te werk

  1. 1U dient de aanvraag voor uw klant in
  2. 2De aanvraag wordt beoordeeld
  3. 3Wij nodigen uw klant uit voor een kennismaking
  4. 4Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders
  5. 5Een investeerder accepteert de financiering
  6. 6De transactie wordt afgerond bij de notaris
  7. 7Uw klant ontvangt de financiering

Meer weten over vastgoedfinancieringen via Briqwise?

Wilt u de onderneming van uw klanten versterken met de aankoop van vastgoed? Briqwise beschikt over een netwerk dat bestaat uit vermogende investeerders die uw klant kunnen helpen om het vastgoed te financieren.

Bent u geïnteresseerd in een financiering of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Word partner van Briqwise