Zorgeloos investeren met hoog rendement

Direct investeren via Briqwise
hoe werkt het?

Vastgoedfinanciering met extra zekerheid

Via Briqwise financiert u op een veilige manier vastgoed voor ambitieuze ondernemers. U ontvangt niet alleen een rente van ± 6%, maar heeft ook de zekerheid van het vastgoed als onderpand én onze garantie van betaling van de maandelijkse rente en aflossing.

Briqwise; hoog rendement, laag risico

 • Ontvang een vaste rente van ± 6% per jaar
 • Gegarandeerde betaling rente en aflossing
 • Veilig onderpand: 1e recht van hypotheek
 • Verzekerd van een gezonde Loan to Value
 • Ondernemer brengt zelf minimaal 25% in
 • Investering elk moment weer liquide te maken
 • Kies zelf welk vastgoedobject u financiert
Start met investeren

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen. Wij investeren in vertrouwen, zodat u met vertrouwen kunt investeren. Wij houden een persoonlijk intakegesprek met alle partijen en brengen zorgvuldig hun wensen en mogelijkheden in kaart. Daarbij hebben we oog voor zowel ambities als haalbaarheid.

We vinden het mooi om ondernemers een stap dichterbij de verwezenlijking van hun droom te brengen en gaan daar integer en kraakhelder mee om. Dat betekent dat we er alles aan doen om de mogelijkheden van een vastgoedaankoop te onderzoeken, maar de ondernemer – en onszelf – ook willen behoeden voor een onverantwoord risico.

Voor investeerders is het uitgangspunt precies hetzelfde. We schotelen u geen ‘te mooi om waar te zijn’ projecten voor, maar alleen plannen die we zorgvuldig hebben gescreend. Uiteraard kiest u zelf welk vastgoedproject u wilt financieren. Wij verzorgen vervolgens de complete afhandeling van de financiering en alle zaken eromheen, gedurende de gehele looptijd.

Investeren via Briqwise

Zeer solide
investeringsvorm

Financiële experts kunnen zeer uiteenlopende adviezen en prognoses geven. Over één ding zijn ze het vrijwel allemaal eens: door de jaren heen is vastgoed één van de meest solide van alle investeringsvormen. De naam Briqwise laat zien dat wij deze constatering volledig onderschrijven. Stenen blijven altijd bestaan.

Lees meer over laag risico

Ons Aanbod ontvangen?

Meld u aan en ontvang altijd ons actuele Aanbod van te financieren objecten.

Aanbod aanvragen

Whitepaper
Alle investeringsvormen op een rijtje

Wie vermogend is krijgt te maken met een negatief rendement op spaargeld. Veel investeerders zoeken daarom naar alternatieven met meer rendement maar met behoud van zekerheid. In onze whitepaper zetten we diverse investeringsvormen op een rijtje: sparen, obligaties, aandelen, vastgoed kopen en vastgoed financieren.

Download whitepaper

“Ik maak nu meer rendement dan op mijn vastgoed in eigen beheer. En bovendien heb ik nu veel minder gedoe”

Lees het hele verhaal van Maarten

De extra zekerheden van Briqwise

 • Realistische taxatie vastgoed door gecertificeerd NVM- of NVRT-taxateur
 • Persoonlijke intake met zowel ondernemer als investeerder
 • Zorgvuldige beoordeling kredietwaardigheid ondernemer, onder andere aan de hand van Dun & Bradstreet rapporten
 • Kredietbeoordeling privépersonen onder meer aan de hand van BKR-toets (Bureau Krediet Registratie)
 • Continu monitoring van kwaliteit vastgoed en voortgang ondernemer

Het team van Briqwise beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot advies, bemiddeling en zelf investeren in vastgoed én kredietbeoordeling van ondernemers. Daar waar aanvullende kennis nodig is, beschikken we over een netwerk van experts.

Start met investeren via Briqwise

Realiteitszin geeft rust

In deze tijd met een historisch lage rente is sparen bij de bank niet aantrekkelijk. Briqwise biedt een aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet willen beleggen of de obligatiemarkt op willen, maar een veilige, betrouwbare manier zoeken om rendement te behalen op hun vermogen.

We onderscheiden ons met de unieke combinatie van een hoog rendement, een zeer laag risico én een zeer transparante communicatie. Wij maken waar wat we beloven: ± 6% rente. Onze klanten waarderen dat. Het geeft hun niet alleen een mooi rendement, maar ook rust.

"Real estate cannot be lost or stolen, nor can it be carried away. It is about the safest investment in the world."

Franklin D. Roosevelt – 4x American President

Briqwise: stevig als een huis

We willen dat onze financieringen staan als een huis en niet gaan ‘kraken’ als er een beetje economische tegenwind is. U ontvangt bij ons misschien niet het hoogst mogelijke rendement, maar wel het meest stabiele: ± 6% rente, gedurende de hele looptijd!

Om uw risico te minimaliseren, hanteren wij onder meer het Briqwise Value Assessment (BVA). Dit is een beproefd, overzichtelijk puntensysteem, dat inzicht geeft in de zekerheid van het te financieren vastgoed én de ondernemer die de financiering aangevraagd heeft.

We doen alleen zaken als alle lichten op groen staan en wij het risico als zeer verantwoord (lees: minimaal) beoordelen.

Lees meer over de waarderingsmethode

Helder over kosten

Briqwise streeft ernaar om zowel de investeerder als de ondernemer de hoogst mogelijke zekerheid te bieden. In ruil voor die zorgvuldigheid brengen wij een fee in rekening bij beide partijen. U betaalt deze alleen wanneer de financiering daadwerkelijk tot stand komt.

Meer over de tarieven van Briqwise

Ons Aanbod ontvangen?

Meld u aan en ontvang altijd ons actuele Aanbod van te financieren objecten.

Aanbod aanvragen

Aangenaam kennismaken

Bij de keus voor een financiering spelen rentes en rekenvoorbeelden zeker een rol, maar uiteindelijk gaat het erom dat u vertrouwen heeft in de mensen achter de organisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u andere vragen?

Neem contact op met Briqwise