Check snel of wij jouw (vastgoed) kunnen financieren

Gegevens (te financieren) vastgoed: *

Financiering (bedrijfspand) ondernemer

Als ondernemer wil je zo snel mogelijk een succesvolle onderneming opbouwen, het liefst met je eigen bedrijfspand. Of als (ondernemende) belegger wil je graag een pand kopen, om meer rendement te maken.

Vaak is het de bank die op de rem trapt. Verscherpte regelgeving maakt een financiering (met vastgoed als onderpand) door banken complex, tijdrovend en soms zelfs onmogelijk. En lukt het wel, dan zijn de aflossingsverplichtingen vaak groot en is boetevrij aflossen meestal niet mogelijk.

Briqwise biedt de oplossing, met een platform dat de ambitieuze ondernemer en investeerder aan elkaar koppelt. Met aantrekkelijke voorwaarden voor beiden. De ondernemer die een financiering (met zijn vastgoed als onderpand) via Briqwise realiseert, hoeft niet of nauwelijks af te lossen, maar kán het wel te allen tijde en bovendien boetevrij.

Lees meer over een zakelijke hypotheek via Briqwise

 • Snel en eenvoudig financiering aanvragen
 • Vastgoed als belangrijkste beoordelingscriterium
 • Betaalbare rente
 • Beperkte aflossingsdruk
 • Altijd boetevrij aflossen mogelijk
Leen direct via Briqwise

Soepele aflossingsvoorwaarden zorgen voor financiële speelruimte!

Snel en eenvoudig lenen

Wil je als ondernemer een financiering met je vastgoed als onderpand aanvragen? Dat kan rechtstreeks via de website van Briqwise. Als jouw aanvraag en de kwaliteit van het vastgoed aan onze criteria voldoen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de financieringsvoorwaarden en maken we het voorstel definitief.

Vervolgens presenteren we jouw financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders. Zodra een investeerder besluit om jou te financieren, stellen wij de noodzakelijke documenten op en maken we een afspraak bij de notaris. In de meeste gevallen wordt al binnen twee weken na het plaatsen van een financieringsaanvraag de lening door de notaris uitbetaald. Zo eenvoudig en snel kan het dus gaan bij Briqwise.

Leen direct via Briqwise

Zo werkt lenen via Briqwise

 1. Je dient een aanvraag in via de site
 2. Jouw aanvraag wordt beoordeeld
 3. Wij nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking
 4. Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders
 5. Een investeerder gaat akkoord
 6. De transactie wordt afgerond bij de notaris
 7. Je ontvangt de financiering

"Binnen no time bij de notaris"

Meer weten over vastgoedfinanciering via Briqwise?

Ben je ondernemer en op zoek naar een hypotheek voor jouw bedrijfspand of beleggingspand?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor financiering van jouw bedrijf met vastgoed als onderpand? Neem contact op met Briqwise