Onderneem en financier je vastgoed via Briqwise

Leen direct via Briqwise
hoe werkt het?

Onderneem zonder financiële drempels

Briqwise kent de voorbeelden uit de praktijk; als ondernemer wil je zo snel mogelijk een succesvolle onderneming opbouwen, het liefst met een eigen pand. Of als belegger wil je graag een pand kopen, om meer rendement te maken. Vaak is het dan de bank die op de rem trapt. Verscherpte regelgeving maakt de financiering van vastgoed door banken complex, tijdrovend en soms zelfs onmogelijk. De aflossingsverplichtingen zijn vaak groot en boetevrij aflossen is meestal niet mogelijk. Briqwise snapt als geen ander hoe je als ondernemer of belegger denkt en biedt een platform dat de ambitieuze ondernemer en investeerder aan elkaar koppelt. Met aantrekkelijke voorwaarden voor beiden. Als je vastgoed via Briqwise financiert hoef je niet of nauwelijks af te lossen en kan er altijd tussentijds boetevrij afgelost worden.

 • Snel en eenvoudig financiering aanvragen
 • Vastgoed belangrijkste beoordelingscriterium
 • Betaalbare rente
 • Beperkte aflossingsdruk
 • Altijd boetevrij aflossen
Leen direct via Briqwise

Soepele aflossingsvoorwaarden zorgen voor financiële speelruimte!

Snel en eenvoudig lenen

Het aanvragen van een financiering kun je via de website van Briqwise doen. Als jouw aanvraag en de kwaliteit van het vastgoed aan onze criteria voldoen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de financieringsvoorwaarden en maken we het voorstel finaal. Vervolgens presenteren we jouw financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders. Zodra een investeerder besluit om jouw vastgoed te financieren stellen wij de noodzakelijke documenten op en wordt er een afspraak bij de notaris gemaakt. In de meeste gevallen wordt al binnen twee weken na het plaatsen van een financieringsaanvraag de lening door de notaris uitbetaald. Zo eenvoudig en snel kan het dus zijn bij Briqwise. Leen direct via Briqwise

Zo werkt lenen via Briqwise

 1. 1Je dient een aanvraag in via de site
 2. 2Jouw aanvraag wordt beoordeeld
 3. 3Wij nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking
 4. 4Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders
 5. 5Een investeerder gaat akkoord
 6. 6De transactie wordt afgerond bij de notaris
 7. 7Je ontvangt de financiering

"Binnen no time bij de notaris"

Meer weten over vastgoedfinanciering via Briqwise?

Wil jij je onderneming versterken met de aankoop van vastgoed? Briqwise beschikt over een netwerk dat bestaat uit vermogende investeerders die je kunnen helpen om jouw vastgoed te financieren.

Ben je geïnteresseerd in een financiering of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Neem contact op met Briqwise