Vastgoedfinanciering via Briqwise

Briqwise: vastgoed voor ondernemers én financiers

Briqwise brengt ondernemers en investeerders samen.

De ondernemer wil graag vastgoed kopen om de onderneming te versterken, en de investeerder wil graag vastgoed financieren om vermogen te laten renderen. Briqwise biedt het beste voor beide partijen: een snelle en gemakkelijke financiering, aantrekkelijke voorwaarden, laag risico en een prettig rendement. En dat alles zonder dat er een bank bij komt kijken. Investeringen kunnen worden gedaan vanaf € 100.000,-.

Ondernemers willen een pand kopen en zoeken financiering tegen aantrekkelijke condities.

Briqwise brengt ondernemers en investeerders samen en verzorgt de contractuele en financiële afhandeling.

Investeerders willen met een laag risico aantrekkelijk rendement maken op hun vermogen. Zij kiezen hiervoor een vastgoed object om te financieren.

 

Financieringen vanaf € 100.000,-

Briqwise behandelt financieringsaanvragen met een waarde van € 100.000,- tot € 2.500.000,-

Het type vastgoed dat voor financiering via Briqwise in aanmerking komt kan heel divers zijn; van appartementen voor verhuur, kantoren en productiehallen tot recreatiewoningen en schepen. Het te financieren object dient voor zakelijke doeleinden gebruikt te worden en moet in Nederland gevestigd zijn.

 

Alleen óf samen investeren (Clubdeal)

Bij Briqwise kunt u als investeerder zowel individueel als gezamenlijk investeren in vastgoed voor ondernemers. Op onze aanbod pagina vermelden we welke objecten voor gezamenlijke financiering in aanmerking komen. We noemen dat de Clubdeal. De ondernemer heeft in dat geval te maken met één financiering die verstrekt is door meerdere investeerders. Ook hier geldt een minimale investering van € 100.000,- per investeerder.

De rechten van investeerders in een Clubdeal zijn hetzelfde als de rechten van een investeerder in een individuele financiering.

Lees meer over de Briqwise Clubdeal

 

Briqwise-waarderingsmethode

De beoordeling van de financieringsaanvraag vindt plaats aan de hand van vijf criteria die gericht zijn op het vastgoed én de ondernemer. De uitkomst van deze beoordeling bepaalt de rente (en dus het rendement) van de financiering.

Lees meer over de Briqwise-waarderingsmethode

 

"De dekking middels het onderliggende vastgoed geeft een veilig gevoel”

Betrouwbaar investeren via Briqwise

Investeren via Briqwise biedt u een uitstekend rendement tegen een laag risico. Zelfs als een ondernemer in gebreke zou blijven bij het betalen van de maandelijkse aflossing en rente merkt u daar als investeerder in eerste instantie niets van. Briqwise garandeert namelijk de betaling van de maandelijkse termijnen aan de investeerder en neemt het risico van wanbetaling over. Uiteraard wordt de investeerder hierover wel direct geïnformeerd.

Daarnaast is uw investering geborgd door een gezonde verhouding tussen de leensom en de waarde van het pand dankzij de beproefde waarderingsmethode van Briqwise.

Lees meer over het lage risico

 

Helder over kosten

Als platform voor ondernemers en financiers maken wij financiering mogelijk die voor veel ondernemers bij reguliere banken niet mogelijk is. In ruil voor onze inspanningen brengen we daarom zowel bij de investeerder als de ondernemer eenmalige en maandelijkse kosten in rekening.

Lees meer over de tarieven van Briqwise