Maak kennis met Briqwise

Experts in vastgoedfinanciering
Lorem ipsum - text over waarom briqwise + de hoogtepunten
Briqwise biedt investeerders en ondernemers de next step in vastgoedfinanciering. Ons team van experts begeleidt de investerings- en financieringsaanvraag van begin tot einde. Dit betekent dat we zowel de ondernemers als de investeerders volledig ontzorgen.

Het team van Briqwise bestaat uit doorgewinterde ondernemers die hun sporen verdiend hebben in de financiële sector en ruime ervaring hebben met vastgoedtransacties.

Onze statistieken

Sinds de lancering van Briqwise in 2019 helpen wij ondernemers hun dromen te verwezenlijken en tegelijkertijd voor investeerders een aantrekkelijk rendement te realiseren tegen een laag risico.
Maak kennis met Briqwise, hét platform voor vastgoedfinancieringen.

€ 250m+

Gefinancierd volume

700+

Verstrekte financieringen

2000+

Investeerders

9+

Gem. klanttevredenheid
*Deze data is opgesteld door Briqwise en toont historische gegevens tot april 2024.

Waarom Briqwise

Money in motion

Als uitdagers in een markt die bekend staat om haar traditionele, inflexibele houding doen wij het anders. Wij maken de vastgoed financiering markt toegankelijk voor iedereen die geld graag in beweging zet. Voor en door ondernemers, met kennis van zaken en de zekerheid van stenen.

Wij zorgen ervoor dat ondernemers dromen realiseren en investeerders hun financiële toekomst zeker stellen. Briqwise zet altijd een stap extra, meedenken in oplossingen is onze tweede natuur. Ons team bestaat uit ondernemers en ondernemende mensen. Collega’s die het belang van duidelijkheid en daadkracht onderschrijven.    

Frank van Dongen partner, relatiebouwer. Vertrouwen telt op. Zijn actuele marktkennis en gedegen ervaring geven Frank de juiste expertise om investeerders op een goede manier te adviseren en financieringenaanvragen te beoordelen.  

Guus Oerlemans partner. Als de computer nee zegt, kijkt Guus nog eens met aandacht. Een goede toetsing met oog voor de relatie met de intermediair en de kwaliteiten van de ondernemer zijn de ingrediënten voor de toegevoegde waarde van Guus.

Pieter Porte, oprichter en partner. Ondernemer in hart en nieren die in 2018 zijn eigen vastgoedportefeuille niet kon financieren en tegen een bureaucratische muur opliep. Hij ontwikkelde een flexibel digitaal financieringsplatform waar professionals aan het roer staan.  

Wie zijn wij

Guus Oerlemans

Partner & Accountmanager

Annemarie Kruijer

Head of Marketing

Adam Kozak

Head of Product

Steffen Zuidema

Growth Marketing Lead

Anees Saban

Lead Developer

Carolijn van der Heiden

Loan Ops Manager

Ruben Cöp

FinTech Engineer

Tomas van der Velde

FinTech Engineer

Jan Dekker

Accountmanager (Noord)

Justin Braam

Accountmanager (West)

Rients Teernstra

Accountmanager (Zuid-Oost)

Eric Mennink

Accountmanager (Oost)

Bas de Boer

Accountmanager Direct Channel

Peter Wubbolts

Relatiemanager nieuwe intermediairs

Tom Dutilh

Manager Compliance

For those who prefer
their money in motion

Neem contact op