Zakelijke hypotheek, snel en flexibel

Check direct of wij jou kunnen helpen. Binnen 1 minuut ingevuld, binnen 24 uur antwoord.

Uiteraard geheel vrijblijvend en vertrouwelijk.

Een passende financiering voor jouw ondernemersdroom.

Niet iedere leningaanvraag is hetzelfde, dat begrijpen we bij Briqwise als geen ander. We maken daarom onderscheid tussen drie verschillende type financieringen.

Vastgoedfinanciering

Vastgoed-
financiering

Jouw pand kopen of herfinancieren
Voor alle ondernemers en professionele beleggers. Van starters tot doorgewinterde ondernemers en van aankoop tot herfinanciering.
Meer info
 • Alle typen vastgoed
 • Lage aflossingsdruk
 • Boetevrij aflossen
 • Binnen 24 uur haalbaarheid indicatie
 • Max LTV = 75%

Projectfinanciering

Project-
financiering

Jouw pand verbouwen of nieuw bouwen
Speciaal voor ondernemers en professionele beleggers die hun pand willen transformeren naar droompand of hun droompand juist nog moeten bouwen.
Meer info
 • Alle typen vastgoed
 • Aflossingsvrij
 • Max LTV = 75%
 • Binnen 24 uur haalbaarheid indicatie

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfs-
financiering

Jouw bedrijfsgroei financieren
Voor ambitieuze ondernemers die een eigen pand in willen zetten als onderpand voor de financiering van hun bedrijf.
Meer info
 • Alle typen vastgoed
 • Lage aflossingsdruk
 • Boetevrij aflossen
 • Doel niet gerelateerd aan vastgoed
 • Max LTV = 75%

Onze statistieken

Sinds de lancering van Briqwise in 2019 helpen wij ondernemers hun dromen te verwezenlijken en tegelijkertijd voor investeerders een aantrekkelijk rendement te realiseren tegen een laag risico. Maak kennis met Briqwise, hét platform voor vastgoedfinancieringen.

€ 250m+

Gefinancierd volume

700+

Verstrekte financieringen

Gem <14 dagen

Aanvraag tot geld op de bank

97%+

Succes ratio financiering
*Deze data is opgesteld door Briqwise en toont historische gegevens tot april 2024.

Maak jouw droom waar met een zakelijke hypotheek

Als ondernemer heb je dromen. Je wilt succesvol zijn. Met je eigen bedrijf én bedrijfspand. Of je wilt als (ondernemende) belegger een pand kopen, om zo meer rendement te maken op je spaargeld. Maar de bank werkt niet mee. Het afsluiten van een zakelijke financiering bij een bank is complex, tijdrovend en soms zelfs onmogelijk. En zelfs als het wel lukt om jouw zakelijke hypotheek rond te krijgen, zijn de aflossingsverplichtingen groot en is boetevrij aflossen meestal niet mogelijk. Daarom helpen wij ondernemers met zakelijke financieringen, zonder bank. Kunnen we jou ook helpen?
Doe de sneltest
 

Aan lef, geen gebrek

Jessica van Dam transformeerde haar modezaak in Zevenbergen naar Koffiebar Gedurfd na een veranderende retailmarkt. Met de hulp van financieringsadviseur Leon Westmaas en Briqwise overkwam ze tegenslagen zoals de pandemie. Deze steun leidde tot duurzame groei en een uitbreiding van haar cateringactiviteiten.
 

Ondernemers helpen ondernemers

Om succesvol te kunnen ondernemen in de horeca zijn een aantal ingrediënten noodzakelijk. Een goed team, een aansprekend concept, een beoogd pand, de markt en een rotsvast vertrouwen. Als je dat allemaal hebt, maar geen financiering dan krijg je je bedrijf niet van de grond. In dit artikel nemen we je mee in het eerlijke verhaal van horecaondernemer Berry ten Bergen. In 6 maanden tijd opende hij, samen met zijn vrouw en team, het bourgondische eetcafé de Basiliek in Middelburg.
 

Hoe wij Erik hielpen met de uitbreiding van zijn hoveniersbedrijf

Niets mooier dan ondernemers volgen die stappen voorwaarts zetten! Ondernemer Erik Bloemendal. Hij runt al jaren een combinatie van een hoveniersbedrijf en houtzagerij in Markelo. Met hulp van Briqwise zet hij de volgende stap en opent hij een tuincentrum. Zonder poespas, maar met hart en ziel!
 

Hoe wij het winkelcentrum van Faried financieren

Faried is een selfmade ondernemer. In 1997 vlucht hij met zijn vrouw uit Iran en komt in Zutphen terecht. Daar maakt hij kennis met een Turkse ondernemer die een supermarkt exploiteert, maar dat niet meer ziet zitten. Dit brengt Faried op een idee: ‘Ik wil dit overnemen’.‍ Faried wil méér en komt in contact met Briqwise.

Flexibele zakelijke hypotheek, betaalbaar
zonder gedoe

Ben jij ondernemer en ben je op zoek naar een financiering voor jouw bedrijfspand of beleggingspand? Ben je benieuwd naar jouw indicatieve rente en maandlasten? Vul dan onze calculator in en ontvang een overzichtelijk beeld van de jaarlijkse financieringslasten.
Bereken rente en maandlasten

Ook een zakelijke hypotheek,
zonder bank?

Ben je ondernemer en op zoek naar een hypotheek voor jouw bedrijfspand of beleggingspand? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zakelijke financiering van jouw bedrijf met vastgoed als onderpand?
Check je mogelijkheden