Benieuwd wat Briqwise voor jou als intermediair kan betekenen?

Jouw klanten helpen aan een bedrijfs-of vastgoedfinanciering

Onze statistieken

Sinds de lancering van Briqwise in 2019 helpen wij ondernemers hun dromen te verwezenlijken en tegelijkertijd voor investeerders een aantrekkelijk rendement te realiseren tegen een laag risico.
Maak kennis met Briqwise, hét platform voor vastgoedfinancieringen.

€ 250m+

Gefinancierd volume

700+

Verstrekte financieringen

Gem <14 dagen

Aanvraag tot geld op de bank

97%+

Succes ratio financiering
*Deze data is opgesteld door Briqwise en toont historische gegevens tot april 2024.

Bedrijfspand financieren?

Een lening voor je klant is zo geregeld
Als intermediair wil jij de financiering van een bedrijfspand of vastgoed object zo snel mogelijk geregeld hebben. Dat snappen wij als geen ander. Snelheid is dan ook waar wij voor staan.

Voldoet de aanvraag en de kwaliteit van het onderpand aan onze criteria? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we de financieringsvoorwaarden bespreken. Hierna presenteren we de aanvraag aan onze investeerders. Een financiering rondkrijgen was nog nooit zo makkelijk.
Doe de sneltest

Hoe gaan wij te werk?

01

Aanvraag

Je dient de aanvraag voor jouw klant in

02

Beoordeling

De aanvraag wordt beoordeeld door ons

03

Kennismaking

Wij nodigen jou en je klant uit voor een kennismaking

04

Voorleggen

Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders

05

Acceptatie

Een investeerder accepteert de financiering

06

Afronding

De transactie wordt afgerond bij de notaris

De 3 belangrijkste voordelen voor intermediairs

Eenvoudig en snel aanvraagproces

Waar traditionele geldverstrekkers lange en ingewikkelde procedures hanteren, maakt Briqwise het makkelijk en is de doorlooptijd tot de financiering kort. Wel zo prettig voor jou én je klanten.

Persoonlijk contact met accountmanager

Bij Briqwise krijg je direct toegang tot een toegewijde accountmanager. Deze begeleidt je door het hele proces, beantwoordt vragen en denkt mee over de beste oplossingen. Zo kun jij je richten op je klanten, terwijl wij zorgen voor een soepele en transparante afhandeling van de financiering.

De beste deal voor jou en je klant

Als intermediair biedt jij de beste hulpverlening aan je klant voor een zakelijke bedrijfs-of vastgoedfinanciering. Bij Briqwise begrijpen we dat als geen ander en we helpen je hier daarom graag bij. Zo beschikken we over een groot netwerk van investeerders die vastgoed willen financieren.

Weten wat Briqwise jouw kan opleveren als intermediair?

Bij Briqwise streven we naar een win/win voor iedereen. Voor geldnemers en investeerders. Maar natuurlijk ook voor jou als intermediair. Heb jij een echte of hypothetische case voor ogen en ben je benieuwd naar de financiële voordelen die daarbij komen kijken? Doe dan een quick scan om een beter beeld te krijgen.
Meld je aan

Zullen we samenwerken?

Ben jij momenteel druk bezig om de bedrijfs-of vastgoedfinanciering voor je klant rond te krijgen? Bij Briqwise helpen we je hier graag bij, zonder tussenkomst van de bank. Dankzij ons netwerk van vermogende investeerders is een lening snel en eenvoudig geregeld. Ben je geïnteresseerd in een financiering voor jouw klant, of heb je andere vragen? Je kunt ons altijd bereiken via mail of telefoon. We kijken uit naar onze samenwerking.

Risico

Rendement

Briqwise
Laag
±7%
Spaarrente
Laag
1-2%
Obligaties
Gemiddeld
± 2%
Aandelen
Hoog
± 6%
Equity
Hoog
>10%

Jouw accountmanager staat voor je klaar!

Bij Briqwise hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en service. Onze accountmanagers staan klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het financieringsproces. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het vinden van de juiste oplossingen of het begeleiden van jouw klant, onze deskundige accountmanagers zijn er om je te helpen. Ontdek hieronder wie jouw persoonlijke contactpersoon is en neem direct contact op voor een efficiënte en professionele samenwerking.

Guus Oerlemans

Partner & Accountmanager

Jan Dekker

Accountmanager (Noord)

Justin Braam

Accountmanager (West)

Rients Teernstra

Accountmanager (Zuid-Oost)

Eric Mennink

Accountmanager (Oost)

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor een zakelijke hypotheek?

De vereisten kunnen variëren, maar ons team zal jou door het gehele proces begeleiden en zorgen dat je aan alle noodzakelijke voorwaarden voldoet.

Wat zijn de financieringsopties voor zakelijk vastgoed?

Bij Briqwise bieden we diverse financieringsopties, waaronder leningen en hypotheken voor zakelijk vastgoed. Samen met jou selecteren we de beste optie die past bij jouw zakelijke doelen.

Hoe lang duurt het om financiering te verkrijgen?

De tijd die nodig is om financiering te verkrijgen, kan variëren afhankelijk van jouw specifieke project. Wij streven ernaar het proces zo efficiënt mogelijk te maken.

Kan ik financiering aanvragen voor mijn horecagelegenheid?

Ja, wij ondersteunen ook horecaondernemers bij het verkrijgen van financiering voor de bouw van nieuwe horecagelegenheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.