Zorgeloos vastgoed financieren met hoog rendement

Vanaf €100.000

YouTube
Briqwise in 1 minuut

Financieren van vastgoed?

Realiseer ondernemersdromen als veilig alternatief

Via Briqwise financier je in ambitieuze ondernemers. Altijd met hun vastgoed als zekerheid. Dit levert een mooi rendement op van doorgaans 6%. Omdat er vastgoed als onderpand is, biedt deze vorm van investeren ook rust. Je hebt als investeerder altijd het 1e recht van hypotheek. Daarnaast garandeert Briqwise de betaling van de maandelijkse aflossing en rente. Kortom: hoge rendementen, tegen lage risico’s en zonder gedoe.
Stuur mij financieringsmogelijkheden

Onze statistieken

Sinds de lancering van Briqwise in 2019 helpen wij ondernemers hun dromen te verwezenlijken en tegelijkertijd voor investeerders een aantrekkelijk rendement te realiseren tegen een laag risico.
Maak kennis met Briqwise, hét platform voor vastgoedfinancieringen.

€ 250m+

Gefinancierd volume

~7,0%

Gerealiseerde rente

55%

Gemiddelde Loan-to-Value

0%

Financiering in default
*Deze data is opgesteld door Briqwise en toont historische gegevens tot april 2024.

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen. Wij investeren in vertrouwen, zodat jij met vertrouwen kunt investeren. Wij houden een persoonlijk intakegesprek met alle partijen en brengen zorgvuldig hun wensen en mogelijkheden in kaart. Daarbij hebben we oog voor zowel ambities als haalbaarheid.

We vinden het mooi om ondernemers een stap dichterbij de verwezenlijking van hun droom te brengen en gaan daar integer en kraakhelder mee om. Dat betekent dat we er alles aan doen om de mogelijkheden van een financiering te onderzoeken, maar de ondernemer – en onszelf – ook willen behoeden voor een onverantwoord risico.

Risico

Rendement

Briqwise
Laag
±7%
Spaarrente
Laag
1-2%
Obligaties
Gemiddeld
± 2%
Aandelen
Hoog
± 6%
Equity
Hoog
>10%

Financieren van
vastgoed geeft zekerheid

Financiële experts kunnen zeer uiteenlopende adviezen en prognoses geven. Over één ding zijn ze het vrijwel allemaal eens: door de jaren heen is vastgoed één van de meest solide van alle investeringsvormen. De naam Briqwise laat zien dat wij deze constatering volledig onderschrijven. Stenen blijven altijd bestaan.
Briqwise; hoog rendement, laag risico
Luister naar Topic Talks van New Business Radio. Frank van Dongen (Briqwise) aan het woord op 2:30, 14:39, 27:09 en 44:42.
 

Beleggen in vastgoedfinanciering vraagt om wederzijds vertrouwen

Met stilstaand geld op de bank krijg ik niets. Sterker nog: ik ontving eerder negatieve rente. Beleggen op de beurs kost me veel energie. Eigenlijk heb ik gewoon behoefte aan een meerjarig, goed rendement.
 

Ik wil de ondernemer achter de investering leren kennen

Ik was akkerbouwer, heb destijds het bedrijf van mijn vader overgenomen. Ik was al de vijfde generatie die op de boerderij zat. Naast akkerbouwer ben ik ook echt een ondernemer. Ik wilde het bedrijf laten groeien en dat is gelukt.
 

Een saaie, maar heel constante en veilige vorm van beleggen

Robert Alberts is eigenaar van Plantinum bv, een bedrijf dat exclusieve plantenbakken produceert. Daarnaast investeert hij in vastgoed, verstrekt hij leningen aan ondernemers en particulieren en “belegt hij wat op de beurs”
 

Fijn om andere ondernemers verder te helpen

In mijn ondernemerschap ben ik altijd bezig geweest met uitdagingen en staat de passie voor het product centraal. Als ik investeer in vastgoed voor ondernemers, dan zoek ik een ondernemer die er op dezelfde wijze in zit.

De extra zekerheden van vastgoed financieren bij Briqwise

Het team van Briqwise beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot het zaken doen met investeerders en ondernemers op het gebied van financieringen en vastgoed. Daar waar aanvullende kennis nodig is, beschikken we over een uitgebreid netwerk van experts.
  • Persoonlijke intake met zowel ondernemer als investeerder
  • Zorgvuldige beoordeling kredietwaardigheid ondernemer
  • Kredietbeoordeling privépersonen onder meer m.b.v. BKR-toets
Start met investeren
Whitepaper

Alle investeringsvormen op een rijtje

Wie vermogend is, krijgt te maken met een negatief rendement op spaargeld. Zo simpel is het. Veel investeerders zoeken daarom naar alternatieven met meer rendement, maar met behoud van zekerheid. In onze whitepaper zetten we diverse investeringsvormen op een rijtje: sparen, obligaties, aandelen, vastgoed kopen en vastgoed financieren. Je leest alles over deze investeringsvormen in onze whitepaper.
Download whitepaper

Helder over kosten

Briqwise streeft ernaar om zowel de investeerder als de ondernemer de hoogst mogelijke zekerheid te bieden. In ruil voor die zorgvuldigheid brengen wij een fee in rekening bij beide partijen. Je betaalt deze alleen wanneer de financiering daadwerkelijk tot stand komt.

We snappen dat investeren een grote stap kan zijn. Wil je graag meer inzicht in de tarieven voor het financieren van vastgoed via Briqwise, dan is dat geen probleem. Op onderstaande pagina vind je meer over onze tarieven.

Benieuwd hoeveel rente jij kunt verwachten? Je berekent het rendement op jouw investering eenvoudig met onze calculator.

Wil je liever eerst persoonlijk kennismaken met onze partner Frank van Dongen? Dan is dat geen probleem. Frank zal je vragen beantwoorden omtrent investeren met Briqwise zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Klik dan op de pop-up rechts onderin.
Meer over onze tarieven

Your money in motion

Vastgoed financieren is hét veilige alternatief voor investeren in vastgoed.
Hoge rendementen, met behoud van zekerheid. Meer weten over de mogelijkheden?
Of heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op.
Neem contact op