Pers

Welkom op de perspagina van Briqwise
Bij Briqwise geloven we in de kracht van vastgoedbeleggingen als een veilige en flexibele manier om financiële groei te realiseren. Hier vind je alle informatie, nieuws en mediabronnen die je nodig hebt om meer te weten te komen over onze innovatieve aanpak en onze impact op de vastgoedmarkt.

Over Briqwise

Briqwise is een toonaangevend platform dat particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om eenvoudig te investeren in vastgoed. Onze missie is om vastgoedbeleggingen toegankelijker en transparanter te maken door een breed scala aan beleggingsobjecten te bieden, zonder gedoe en met de flexibiliteit die past bij de behoeften van onze klanten.

Perscontact

Ben je journalist of media professional en wil je meer informatie over Briqwise of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met ons. Wij staan klaar om je te voorzien van de benodigde informatie en om interviews te regelen met onze experts.

Contactgegevens

Perswoordvoerder: Pieter Porte
E-mail: info@briqwise.com
Adres:
Briqwise B.V.
Ta.v. Persafdeling
Postbus 9
3600 AA Maarssen
Nederland

Persmateriaal

Hier vind je een selectie van mediabestanden die je kunt gebruiken voor artikelen en rapportages. Dit omvat logo’s en foto’s. Klik op de onderstaande links om de bestanden te downloaden:
Link

Succesverhalen

Lees inspirerende verhalen van onze klanten die succesvol hebben geïnvesteerd via Briqwise. Ontdek hoe onze diensten hebben bijgedragen aan hun financiële groei en ondernemende ambities.
 

Geld en gevoel gaan goed samen

We nemen je mee in de werkwijze van Leon Westmaas, werkzaam bij De financieringsregisseur, en zijn langdurige samenwerking met Briqwise. Na een lange carrière bij een traditionele bank, besloot Leon zijn eigen weg te gaan als zelfstandig financieel intermediair, gedreven door de wens om meer te kunnen betekenen voor ondernemend Nederland.
 

Aan lef, geen gebrek

Jessica van Dam transformeerde haar modezaak in Zevenbergen naar Koffiebar Gedurfd na een veranderende retailmarkt. Met de hulp van financieringsadviseur Leon Westmaas en Briqwise overkwam ze tegenslagen zoals de pandemie. Deze steun leidde tot duurzame groei en een uitbreiding van haar cateringactiviteiten.
 

Hoe wij het winkelcentrum van Faried financieren

Faried is een selfmade ondernemer. In 1997 vlucht hij met zijn vrouw uit Iran en komt in Zutphen terecht. Daar maakt hij kennis met een Turkse ondernemer die een supermarkt exploiteert, maar dat niet meer ziet zitten. Dit brengt Faried op een idee: ‘Ik wil dit overnemen’.‍ Faried wil méér en komt in contact met Briqwise.
 

Hoe wij camping Emmen hielpen met een financiering

Angelique heeft altijd al iets willen doen in het ondernemerschap. Samen met haar man zag ze op Funda deze camping te koop staan en daar zagen ze onmiddellijk een kans in. Alles klopte: een goede locatie, dichtbij de eigen woonplaats, een mooie omvang en veel mogelijkheden om hier een ondernemerssucces van te maken. Angelique en haar man waren allebei enthousiast en besloten de camping te kopen.

Kom in contact

Voor meer informatie, interviews, of media-aanvragen kun je contact met ons opnemen via de vermelde contactgegevens. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te voorzien van alles wat er nodig is om het verhaal te vertellen.
Neem contact op